Fabricante
Más Comprado
Mejor Calidad Precio
Oferta
Imagen
Prime
Características
        MÁS COMPRADO
        Fabricante
        PubliCan Ediciones
        Cabezón de la Sal: tradición, cambio y futuro: 27 (Sociales)
        Prime
        Características
          Precio
          MEJOR CALIDAD
          Fabricante
          Recuerdos y nostalgia de cabezon de la Sal
          Prime
          Características
            Precio
            OFERTA
            Fabricante
            Cabezón de la Sal
            Prime
            Características
              Precio

              La mercadona cabezón de la sal es una especie de peixe de la família dels ciprinids. Es un peix de gran talla, que pot arribar a mesurar fins a 1,5 metres de longitud i pesar fins a 10 kg. Es un peix de gran valor gastronòmic, ja que el seu carn es considerat de gran qualitat.

              Habitat

              El peix de cabezón de la sal viu en aigües dolces i brunes, amb abundància de vegetació aquàtica. Es un peix de gran adaptabilitat, que pot viure en aigües de pH entre 6 i 8, i a temperatures entre 15 i 25 °C.

              Dieta

              El peix de cabezón de la sal és omnívor, i es nodreix de diversos tipus de aliments, com ara insectes, crustacis, peixos i vegetació aquàtica. Es un peix de gran intel·ligència, que pot adaptar-se a diferents tipus de aliments.

              Reproducció

              El peix de cabezón de la sal és monògam, i es reprodueix en aigües dolces i brunes. Les femelles ponen els ous en les branques de les plantes aquàtiques, i els mascles els incuben durant 10-14 dies. Les larves es alimenten de microorganismes i petits crustacis.

              Conservació

              El peix de cabezón de la sal és una espècie de gran valor gastronòmic, i és una font d’aliment important per a molts pobles. Tanmateix, la seva població ha estat en declivi en els últims anys, a causa de la sobrepesca i la contaminació de les aigües. Es necessita una gestió de la pesca més sostenible per a garantizar la conservació d’aquesta espècie.

              Usos gastronòmics

              El peix de cabezón de la sal és un peix de gran valor gastronòmic. La seva carn és considerada de gran qualitat, i és utilitzada en diversos tipus de cuina. Es pot preparar en diversos maneres, com ara en escabeç, en sardines, en paella o en guis.

              ¿Has visto esto?   Comprar acido borico en supermercado: precio y ofertas

              Conclusion

              El peix de cabezón de la sal és una espècie de gran valor gastronòmic, que viu en aigües dolces i brunes. Es pot adaptar a diferents tipus d’aliments, i és monògam. Tanmateix, la seva població ha estat en declivi en els últims anys, a causa de la sobrepesca i la contaminació de les aigües. Es necessita una gestió de la pesca més sostenible per a garantizar la conservació d’aquesta espècie.

              Espècie Habitat Dieta Reproducció Usos gastronòmics
              Mercadona Cabezón de la Sal Aigües dolces i brunes Omnívor Monògam Gastronòmic

              «El peix de cabezón de la sal és un peix de gran valor gastronòmic, que viu en aigües dolces i brunes. Es pot adaptar a diferents tipus d’aliments, i és monògam. Tanmateix, la seva població ha estat en declivi en els últims anys, a causa de la sobrepesca i la contaminació de les aigües. Es necessita una gestió de la pesca més sostenible per a garantizar la conservació d’aquesta espècie.»


              ¿Que te ha parecido?

              Última actualización el 2023-12-04 / Enlaces de afiliados / Imágenes de la API para Afiliados