Fabricante
Más Comprado
Mejor Calidad Precio
Oferta
Imagen
Prime
Características
    MÁS COMPRADO
    Fabricante
    PubliCan Ediciones
    Cabezón de la Sal: tradición, cambio y futuro: 27 (Sociales)
    Prime
    Características
     Precio
     MEJOR CALIDAD
     Fabricante
     Recuerdos y nostalgia de cabezon de la Sal
     Prime
     Características
      Precio
      OFERTA
      Fabricante
      Cabezón de la Sal
      Prime
      Características
       Precio

       La mercadona cabezón de la sal es una especie de peixe de la família dels ciprinids. Es un peix de gran talla, que pot arribar a mesurar fins a 1,5 metres de longitud i pesar fins a 10 kg. Es un peix de gran valor gastronòmic, ja que el seu carn es considerat de gran qualitat.

       Habitat

       El peix de cabezón de la sal viu en aigües dolces i brunes, amb abundància de vegetació aquàtica. Es un peix de gran adaptabilitat, que pot viure en aigües de pH entre 6 i 8, i a temperatures entre 15 i 25 °C.

       Dieta

       El peix de cabezón de la sal és omnívor, i es nodreix de diversos tipus de aliments, com ara insectes, crustacis, peixos i vegetació aquàtica. Es un peix de gran intel·ligència, que pot adaptar-se a diferents tipus de aliments.

       Reproducció

       El peix de cabezón de la sal és monògam, i es reprodueix en aigües dolces i brunes. Les femelles ponen els ous en les branques de les plantes aquàtiques, i els mascles els incuben durant 10-14 dies. Les larves es alimenten de microorganismes i petits crustacis.

       Conservació

       El peix de cabezón de la sal és una espècie de gran valor gastronòmic, i és una font d’aliment important per a molts pobles. Tanmateix, la seva població ha estat en declivi en els últims anys, a causa de la sobrepesca i la contaminació de les aigües. Es necessita una gestió de la pesca més sostenible per a garantizar la conservació d’aquesta espècie.

       Usos gastronòmics

       El peix de cabezón de la sal és un peix de gran valor gastronòmic. La seva carn és considerada de gran qualitat, i és utilitzada en diversos tipus de cuina. Es pot preparar en diversos maneres, com ara en escabeç, en sardines, en paella o en guis.

       ¿Has visto esto?   Comprar acido borico en supermercado: precio y ofertas

       Conclusion

       El peix de cabezón de la sal és una espècie de gran valor gastronòmic, que viu en aigües dolces i brunes. Es pot adaptar a diferents tipus d’aliments, i és monògam. Tanmateix, la seva població ha estat en declivi en els últims anys, a causa de la sobrepesca i la contaminació de les aigües. Es necessita una gestió de la pesca més sostenible per a garantizar la conservació d’aquesta espècie.

       Espècie Habitat Dieta Reproducció Usos gastronòmics
       Mercadona Cabezón de la Sal Aigües dolces i brunes Omnívor Monògam Gastronòmic

       «El peix de cabezón de la sal és un peix de gran valor gastronòmic, que viu en aigües dolces i brunes. Es pot adaptar a diferents tipus d’aliments, i és monògam. Tanmateix, la seva població ha estat en declivi en els últims anys, a causa de la sobrepesca i la contaminació de les aigües. Es necessita una gestió de la pesca més sostenible per a garantizar la conservació d’aquesta espècie.»


       ¿Que te ha parecido?

       Última actualización el 2023-12-04 / Enlaces de afiliados / Imágenes de la API para Afiliados