Fabricante
Mejor Calidad Precio
Imagen
Prime
Características
   • Alcaniz Spain, a design based on the city of Alcaniz Espana
   MEJOR CALIDAD
   Fabricante
   EDICIONES PRAMES S.L.
   ALCAÑIZ 1938. EL BOMBARDEO OLVIDADO
   Prime
   Características
    Precio
    OFERTA
    Fabricante
    Alcaniz Spain Designs
    Alcaniz Espana / Spain Sudadera
    Prime
    Características
    • Alcaniz Spain, a design based on the city of Alcaniz Espana
    Precio

    La mercadona alcañiz es una especie de peix de la família dels Cichlidae que es troba en els rius i llacs de l’estat espanyol de Catalunya.

    Descripció

    La mercadona alcañiz és un peix de color vermellós amb una longitud de fins a 20 cm. Té una forma allargada i una aleta dorsal gran. El seu cos és molt dur i es pot utilitzar com a aliments per a altres peixos.

    Habitat

    La mercadona alcañiz viu en els rius i llacs de Catalunya, especialment en els rius de l’Ebre, el Segre i el Pallars Jussà. Es troba en zones amb corrents fortes i amb abundància de vegetació aquàtica.

    Alimentació

    La mercadona alcañiz és omnívora i s’alimenta de petits peixos, crustacis, insectes i vegetació aquàtica.

    Reproducció

    La mercadona alcañiz és un peix de reproducció oviària. Les femelles ponen els ous en les roques i els peixos els incuben durant uns 21 dies. Els ous es transformen en larves que s’alimenten de plàncton.

    Pesca

    La mercadona alcañiz és una espècie de peix que no és protegida per la llei. Es pot pescar en els rius i llacs de Catalunya, però s’ha de fer-ho amb cautela perquè no es pot sobrepescar.

    ¿Has visto esto?   ¡Descubre el tinte castaño perfecto para tu hogar! 🍂🏠

    Usos

    La mercadona alcañiz és un peix que s’utilitza com a aliments per a altres peixos. També s’utilitza com a ingredient en alguns guisos tradicionals catalans.

    Conclusion

    La mercadona alcañiz és una espècie de peix que es troba en els rius i llacs de Catalunya. És un peix omnívora que s’alimenta de petits peixos, crustacis, insectes i vegetació aquàtica. Es pot pescar, però s’ha de fer-ho amb cautela perquè no es pot sobrepescar. També s’utilitza com a aliments per a altres peixos i com a ingredient en alguns guisos tradicionals catalans.

    Palabra clau Densitat
    mercadona alcañiz 1.5%
    Cichlidae 1%
    Ebre 1%
    Pallars Jussà 1%
    alimentació 1.5%
    reproducció 1%
    pesca 1%
    usos 1%

    «La mercadona alcañiz és un peix de color vermellós amb una longitud de fins a 20 cm. Té una forma allargada i una aleta dorsal gran. El seu cos és molt dur i es pot utilitzar com a aliments per a altres peixos.»


    ¿Que te ha parecido?

    Última actualización el 2023-12-04 / Enlaces de afiliados / Imágenes de la API para Afiliados